Assortiment

Essentiële producten, vertrouwde merken

Herkenbare kwaliteit

Alle producten uit onze landenconcepten zijn daadwerkelijk uit die landen afkomstig. De mensen hier herkennen de vertrouwde verpakkingen direct en kopen het blindelings. Zo creëert u een onderscheidend element binnen uw assortiment dat breed wordt gewaardeerd.

Per land leveren wij de meest gevraagde productsoorten in de populairste merken. Hiervoor hebben wij op locatie de eetculturen in kaart gebracht, van traditionele gebruiken tot supermarktassortiment. Hieruit kozen we de best gewaardeerde en meest verkochte artikelen.

Topkwaliteit

Mede vanwege onze expertise en grootte willen uitheemse producenten graag zaken met ons doen. Wij selecteren zorgvuldig. We gaan na of de doelgroep het merk kent, of de kwaliteit voldoet, of het product een goede aanvulling is én of de productielocatie gecertifieerd is. Zo kunt u er altijd op vertrouwen dat elk product in alle opzichten top is.

Trends

Met onze leveranciers onderhouden wij nauwe banden. Vaak zijn dit traditionele familiebedrijven, ook de grote merken. Wij reizen regelmatig af om deze te bezoeken en om op locatie nieuwe trends te ontdekken. In eigen land bespreken we de ontwikkelingen met toko’s en etnische groothandels. Zodat ú altijd de nieuwste en meest gewilde producten kunt aanbieden.

Fijnproevers

Het schap dat u met ons unieke assortiment kunt inrichten, vormt een ware trekpleister. In eerste instantie voor uw buitenlandse doelgroepen, maar zeker óók voor de Nederlandse fijnproever. Wie bijvoorbeeld eenmaal onze olijven van Marokkaanse bodem heeft geproefd, wil nooit meer anders. En de sojasaus van chef-koks in Azië doen alle andere merken vergeten.

Advies

Welke producten of landenconcepten voor uw winkel geschikt zijn, hangt af van de omgeving. Werken er veel Polen in de buurt? Passeren er veel studenten en kantoormedewerkers? Of wonen er specifieke etnische groepen om de hoek, zoals Surinamers, Aziaten, Turken of Marokkanen? Onze adviseurs geven u graag advies!

Nieuwsgierig naar úw mogelijkheden?
Bel voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek: 0297 - 533 83


Contact
Onze merken
© 2021 Engel Foreign Food BV | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Privacy Verklaring | Site by: Acretia