Duurzaamheid

‘Long Run’

Oog voor mens en milieu

Engel Foreign Food importeert grote volumes. Dit is niet onze enige troef. Aan de basis van onze scherpe inkoop staan duurzame relaties met onze partners en leveranciers. Leveranciers die bovendien verantwoord produceren.

Echte kwaliteitsproducten uit het buitenland zijn hier schaars. Maar omdat wij het met containers tegelijk inkopen, kunt u tóch originele producten aanbieden tegen scherpe prijzen.

Het ene product heeft een bovengemiddelde marge, het andere een minimale. In een uitgebalanceerd assortiment versterken beiden elkaar. Het gaat om het totaaleffect. Een aantrekkelijk ‘landenschap’ leidt bijvoorbeeld óók tot meer omzet uit de overige schappen.

Duurzame relaties

Zo breed is ook onze visie op de samenwerking met onze leveranciers, partners en klanten. We moeten er allemaal beter van worden. Engel Foreign Food gaat dan ook voor de ‘long run’, oftewel langdurige, duurzame relaties en blijvend succes. Daar willen wij u dan ook graag aan helpen, met een uniek topassortiment en uitgebreide ondersteuning op de winkelvloer.

Trots op medewerkers

Onze activiteiten vereisen nauw teamverband. Wij zijn dan ook trots op onze betrouwbare, vaste medewerkers. Ze zijn van alle leeftijden en allerlei nationaliteiten. Ook werken de meeste chauffeurs al tien jaar of langer bij ons. U ziet altijd een vertrouwd gezicht.

Milieuvriendelijk

Elk bedrijfsaspect proberen wij milieuvriendelijk in te vullen. Zo bevat ons assortiment biologische producten en in ons magazijn voorzien van onder meer ledverlichting, energiezuinige machines en daglichtkoepels. Vanzelfsprekend plannen wij onze ritten zo efficiënt mogelijk in en hebben onze chauffeurs de training Het Nieuwe Rijden gevolgd.

Oxfam Novib

Wij halen veel van ver. Met eigen ogen zien wij dat veel in de wereld oneerlijk is verdeeld. Als ambassadeur van Oxfam Novib steunen wij ondernemers in minder bedeelde gebieden met microkredieten.


Contact
Onze merken
© 2021 Engel Foreign Food BV | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Privacy Verklaring | Site by: Acretia